2c710fc0-8915-4d06-acae-8ae0906f30dc.jpg

Kirsi Tikka

ERYT 500 I KULTTUURITUOTTAJA I AMMATTITANSSIJA

Kirsi Tikka on toinen Yoga Basen voimanaisista ja perustajista. Hänen tunneillaan on läsnä hengityksen ja liikkeen voimakas side - ilman toista ei ole toista; tämä kumpuaa hänen pitkästä tanssitaustastaan. Tunneista huokuu turvallisuus ja sallivuus sekä rauhoittuminen hetkeen, oli tunnin teema energioita nostattava tai hyvin maadoittava. Inspiraatiota tunneilleen Kirsi hakee eri kulttuuresta, inspiroivista ihmisistä ja kirjoista, väreistä, ruoasta ja musiikista. Hän on luova ja kekseliäs opettaja, ja hänen tunneillaan voikin huomata lainauksia esimerkiksi tanssin ja pilateksen maailmoista. Kirsillä on vuosien kokemus erilaisten ryhmien ohjaamisesta jatkotasosta alkeisiin - tanssijoista skeittareihin.

Kirsin kanssa pääset joogailemaan tiistai-illoissa ja perjantai-aamuissa, sekä viikonlopun tapahtumissa.

Instagramissa @kirsitikkayoga

CV ➝

 
P2150230.jpg

Tiina Mankki

ERYT 500 I SHIATSU-TERAPEUTTI I TANSSIPEDAGOGI

Tiinan on Yoga Basen toinen perustajista. Hänen tunneillaan lähdetään liikkeelle siitä, mitä ollaan oikeasti; rentoudutaan, nautitaan ja elävöidytään. Tunneilla loistaa aitous, luovuus ja yhdessä tekemisen lämpö. Inspiratiota tunneilleen tämä visiönääri hakee väreistä, lämmöstä, tarinoista, tarot-korteista ja laaja-alaisesti taiteesta. Tiinan spesialiteetti on läsnäoleva kosketus, joka kumpuaa hänen Shiatsu-terapeutin taustastaan.

Tiinan kanssa pääset joogailemaan maanantai-, keskiviikko- ja perjantai-illoissa sekä viikonlopun tapahtumissa.

Instagramissa @tiinamankkiyoga

CV ➝

 
Anu Koskela.jpg

Anu Koskela

ERYT 200 I AMMATTITANSSIJA I MINDFULNES OPETTAJA I PERSONAL TRAINER I VALMISTUVA FYSIOTERAPEUTTI

Anu on koulutukseltaan jooga-ja mindfulnessopettaja, personal trainer, tanssija sekä kolmannen vuoden fysioterapiaopiskelija. Anun lähestymistapa liikkeeseen ja liikkumiseen on holistinen sekä psykofyysinen: mieli, keho ja tunteet kulkevat symbioosissa. Keho on tunteiden välityksen väylä ja yhtälailla keho on väylä mieleen sekä tunteiden käsittelyyn.

Anun kanssa pääset joogailemaan torstai-illoissa.

Instagramissa @joogaamo

 
sari.jpg

Sari Hellman

JOOGAOPETTAJA 200H I LAULAJA

Sari toiminut joogan ohjaajana kahdeksan vuotta päätoimisesti. Hän on ammentanut inspiraatiota matkustaen ja tutustuen erilaisiin kulttuureihin, filosofioihin ja ihmisiin. Sari on opettanut joogaa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Sari on myös laulaja. Hän valmistui vastikään Snellman- korkeakoulussa jossa hän opiskeli hoitavaa Werbeck-laulumetodia, jossa pyritään vapauttamaan ihmisen luonnollinen ääni. Hänellä on useamman vuoden kokemus esilaulamisesta kirtan- ryhmissä ja pitkä kokemus kuorolaulamisesta. Sarilla on omakohtainen kokemus siitä, kuinka valtavan huojentava ja vapauttava, avaava ja oivaltava vaikutus äänentuottamisella on.

Sarin tunneilla tunnet olosi turvalliseksi ja saat varmasti omalle keholle sopivan harjoituksen. Hänet tunnetaan ohjauksessaan lempeän dynaamisesta otteesta ja ihmisläheisyydestään. Hänen lähtökohtana on että kaikki saisivat itselle sopivan, maanläheisen ja keholle turvallisen harjoituksen.

“Uskon, että tärkein kieli mitä voimme oppia on oma ja universaali kehonkieli ja pidän erityisen tärkeänä oppia mitä viestimme itsellemme ja ympäristöllemme omilla ajatuksillamme ja teoillamme, kehonkielellä ja energiallamme. Koen vahvaa yhteyttä luontoon ja pyrin painottamaan harjoituksessa yhteyttä luontoon ja jatkuvaan elämän virtaan.”

Sarin kanssa pääset joogaamaan syksyllä lauantai-aamuisin.

Instagramissa @sariyogamusic

 
Screen Shot 2018-03-02 at 09.32.43.png