kirsi.jpg

Kirsi Tikka

ERYT 500 I KULTTUURITUOTTAJA I AMMATTITANSSIJA

Kirsi Tikka on toinen Yoga Basen voimanaisista ja perustajista. Hänen tunneillaan on läsnä hengityksen ja liikkeen voimakas side - ilman toista ei ole toista; tämä kumpuaa hänen pitkästä tanssitaustastaan. Tunneista huokuu turvallisuus ja sallivuus sekä rauhoittuminen hetkeen, oli tunnin teema energioita nostattava tai hyvin maadoittava. Inspiraatiota tunneilleen Kirsi hakee eri kulttuuresta, inspiroivista ihmisistä ja kirjoista, väreistä, ruoasta ja musiikista. Hän on luova ja kekseliäs opettaja, ja hänen tunneillaan voikin huomata lainauksia esimerkiksi tanssin ja pilateksen maailmoista. Kirsillä on vuosien kokemus erilaisten ryhmien ohjaamisesta jatkotasosta alkeisiin - tanssijoista skeittareihin.

Kirsin kanssa pääset joogailemaan tiistaita- ja perjantaiaamuissa, tiistai- ja torstai-illoissa, sekä viikonlopun tapahtumissa.

CV ➝

 
P2150230.jpg

Tiina Mankki

ERYT 500 I SHIATSU-TERAPEUTTI I TANSSIPEDAGOGI

Tiinan on Yoga Basen toinen perustajista. Hänen tunneillaan lähdetään liikkeelle siitä, mitä ollaan oikeasti; rentoudutaan, nautitaan ja elävöidytään. Tunneilla loistaa aitous, luovuus ja yhdessä tekemisen lämpö. Inspiratiota tunneilleen tämä visiönääri hakee väreistä, lämmöstä, tarinoista, tarot-korteista ja laaja-alaisesti taiteesta. Tiinan spesialiteetti on läsnäoleva kosketus, joka kumpuaa hänen Shiatsu-terapeutin taustastaan.

Tiinan kanssa pääset joogailemaan maanantai- ja keskiviikkoilloissa sekä viikonlopun tapahtumissa.

CV ➝

Screen Shot 2018-03-02 at 09.32.43.png