Kirsi Tikka & Tiina Mankki - Kuva: Inkeri Kallio

Kirsi Tikka & Tiina Mankki - Kuva: Inkeri Kallio

Yoga Base Helsinki on kahden kokeneen joogan ja tanssin alan ammattilaisen elokuussa 2018 perustama, urbaani taide- ja kulttuuriystävällinen sekä rentohenkinen joogastudio. Missiomme on tarjota ja tuoda joogaa ihmisten elämiin syvällisesti, sydämellisesti, ammattimaisella tarkkuudella ja ilon kautta. Tarjontamme johdattaa tunnilla kävijöitä kohti parempaa itsetuntemusta ja elämän laatua sekä kehon ja mielen hyvinvointia. Olemme erikoistuneet avustettuun vinyasa flow-, aerial- sekä restoratiiviseen yin-joogaan. Meillä voi myös sen lisäksi päästä irrottelemaan vaikkapa luovan tanssin, kuvataiteen tai healingin pyörteissä viikonlopun erilaisissa teematapahtumissa. Tarkemmat tuntikuvaukset löydät aina kurssien ja tapahtumien kohdalta. Kokonaisvaltaisessa lähestymisessämme joogan jakamiseen toistuu aina luovuus, henkisyys, fyysisesti tarkka asanaharjoitus ja tutkailevaisuus. Lämpimästi tervetuloa Yoga Base Helsinkiin. Lue lisää ohjaajista ➝

Tarjoamme myös joogaopettajakoulutusta nimellä Roots to Rise Yoga.

 

Säännöt

 

Yoga Base Helsingin yleiset pelisäännöt

Yoga Base Helsingin tiloissa olemme kaikki saman arvoisia ja kohtelemme toisiamme kunnioittaen ja lämmöllä iästä, sukupuolesta, taustoista ja suuntautumuksista riippumatta. Jooga sanana tarkoittaa ykseyttä tai unionia. Toteutetaan sitä myös joogamaton reunojen ulkopuolella, omassa käytöksessämme. Tule sellaisena kuin olet, me otamme sinut lämmöllä vastaan.

Avoimet tunnit ja tapahtumat

Olet tervetullut upeiden opettajiemme avoimille tunneille. Avoimet tuntimme ja niiden opettajat ja ilmoittautumisohjeet sekä workshopit ja muut tapahtumat julkaistaan aina Facebook-sivuillamme ja Instagramissa.

Tunnille saapuminen ja poistuminen

Saavuthan tunnille 5-15 min. ennen aloitusta. Ovi avataan 15 min. ennen tuntia. Näin pääset laskeutumaan joogaharjoitukseesi jo tunnelmallisen pukuhuoneemme puolella. Tunnin alettua salin ovi sulkeutuu ja mukaan pääsee vain opettajan erityisluvalla. Näin takaamme rauhan harjoitukselle ja kunnioitamme sen henkistä päämäärää. Jos sinun pitää lähteä tunnilta aikaisemmin kerrothan siitä ohjaajalle ennen tunnin alkua. Lopun rentoutuksen aikana salissa hiljennytään. Tiloistamme löytyy suihku. Meillä on 12 joogamattoa joita saa lainata, muistathan kuitenkin putsata maton käytön jälkeen.

Osallistumismaksu

Ilmoittauduttuasi kurssille, avoimelle tunnille tai tapahtumaan sinulle lähetetään maksutiedot sähköpostiisi. Huomioithan ystävällisesti, että ilmoittautuminen on aina sitova. Kurssimaksujen palautus onnistuu vain lääkärintodistuksella. Jos olet ilmoittautunut kurssille tai tunnille, olet sitoutunut myös maksamaan sen vaikket pääsisikään paikalle. Näin kunnioitat omia päätöksiäsi ja myös pienyrittäjänä toimivaa opettajaasi. Viikonlopun teematunnin tai tapahtuman voit halutessasi myydä tai lahjoittaa eteenpäin mikäli et pääsekään paikalle.

Sitoutuminen luo lisää vakautta, rauhaa ja jopa vapautuneisuutta. Tiedät milloin joogaat ja millaista opetusta saat. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta asiakaskunnaltamme sitoutumisen positiivisuudesta. Salille tulee lähdettyä vähän väsähtäneenäkin, kun opetukseen on sitoutunut jo etukäteen. Pois lähtiessä olo on kuitenkin aina moninkertaisesti parempi, ja viikko saanut positiivisen sykäyksen. 

Koko kauden kestoiset kurssit

Me Yoga Base Helsingissä uskomme laatuun ja kestävään kehitykseen. Pienryhmäopetus ja säännöllinen harjoitus kurssilla takaavat kehittymisesi valitsemassasi joogan lajissa. Kauden mittaisilla kursseilla syvennyt itseesi ja joogaamiseesi eri tavalla kuin avoimilla tunneilla. Saat opettajaltasi henkilökohtaista opastustusta ja tukea, vastauksia kysymyksiisi sekä hands on- avustuksia.  Kurssimuotoisuuden ansiosta asana- ja hengitys- ja rentoutumis/meditaatiotekniikkasi kehittyvät ja itsetuntemuksesi laajenee. Voit myös rentoutua ja keskittyä ohjaukseen paremmin kun ryhmän dynamiikka luo tutun ja turvallisen kehyksen harjoituksellesi. Tämä kaikki tukee myös henkistä kehitystäsi. Saatat lisäksi myös ystävystyä itsesi kanssa saman henkisiin mukaviin ihmisiin.

Kurssien poissaolot ja korvausjärjestelmä

Korvaaminen kauden aikana:

On ymmärrettävää, että poissaoloja ilmenee. Koko kauden kestävien kurssien aikana sinulla on oikeus korvata menettämäsi kurssikerrat käymällä millä tahansa muulla sinulle soveltuvalla kurssitunnilla tilan salliessa ja saman kauden aikana.

Seuraavalla kaudella korvata seuraavasti:

  • ilmoittautuessasi seuraavan lukukauden kurssille voit korvata päättyneen kurssin kahden viimeisen kerran poissaoloja + 3 aiempaa poissaoloa, eli yht. max. 5 kertaa. 

  • mikäli et jatka seuraavalla lukukaudella kursseillamme voit korvata ainoastaan päättyneen kurssin kahden viimeisen kerran poissaoloja. 

Suosittelemme korvaamaan aina mahdollisimman pian poissaolosi jälkeen, jolloin vältytään loppukauden ruuhkalta salilla ja kertyneiltä korvauskerroilta. Poissaoloista ja korvauskerroista ei tarvitse ilmoittaa erikseen, saavu vain paikalle haluamanasi ajankohtana ja kerro opettajalle korvaavasi ja millä kurssilla käyt. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Poikkeuksena tosin jos haluat korvata myös etukäteen tiedossa olevia menoja (suositeltavaa), tällöin ilmoita sähköpostilla sekä tulevat poissaolosi, että päivämäärät, jolloin haluaisit tulla korvaamaan.sähköpostitse: info@yogabasehelsinki.com.  Mikäli haluaisit lähettää toisen henkilön korvaamaan puolestasi voit anoa sitä sähköpostitse.